Ons Verhaal

1110
Volgers
189
Uitgereikte Certificaten
683
Ingeschreven Studenten
450
Gevolgde Trainingen

“Gezamenlijk Zorgen we voor een Succesvolle Website.”

Sjoerd van Heummen, Oprichter

Wie Zijn We

We Love Traffic is een kennis- en trainingscentrum voor alles wat met websites, conversie en zoekmachine optimalisatie(SEO) te maken heeft. Bij ons kan je terecht om de ideale training te volgen voor meer (terugkerende) bezoekers op je website. Leer hoe je je website aangenamer kan maken voor je bezoekers, zodat ze je eerder vertrouwen. Leer je doelgroep kennen door metingen te verrichten.

Wat Doen We

We love traffic is een platform voor moderne online marketing. Onze doelstelling is het ondersteunen en adviseren van ondernemers m.b.t. het verkrijgen van een succesvolle en vruchtbare webaanwezigheid. Wij streven er naar dat alle vragen en wensen van ondernemers op het gebied van online marketing via deze website opgelost kunnen worden.

LinkedIn-profiel van Sjoerd van Heummen weergevenProfiel van Sjoerd van Heummen weergeven

Sjoerd van Heummen is de grondlegger en drijvende kracht van deze site. Hij deelt zijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van online marketing vanuit een achtergrond in elektronica en ICT. Hij is afgestudeerd aan Middlesex University met een first class honors in Multimedia Arts en heeft een lange loopbaan achter de rug met de functie titels als; Systeem beheerder, Controller, Ontwikkelaar, Applicatie beheerder, Webmaster, Consultant, Multimedia expert, web analist, en conversie specialist bij bedrijven als Philips, KPN en Canal+.

 

Meet Our Team

Plugins your themes with even more features.

Join Our Team
team-7

Belinda

Js Developer
team-3

Christian

Creative Director
team-5

Robert

Office Manager
team-6

Tony Teo

Support Manager
team-2

Jonathan

Art Director
team-1

John Doe

Web Developer
team-8

Jane Nguyen

Copyrighter
team-4

Ryze Faker

Co-Founder